Dieta Wege!

Dieta Wege! jest przygotowana tak, aby umożliwić Ci w sposób smaczny i ciekawy odżywianie się tak jak lubisz! Dieta Wege! oparta jest na sezonowych i świeżych produktach: owoce, warzywa, strączki, nabiał, produkty zbożowe. Dieta Wege! charakteryzuje się wykluczeniem produktów mięsnych i dostarczeniem odpowiedniej ilości makroskładników.

Dostępna w 3 wariantach kalorycznych:

1800 / 2000 / 2500 kcal ( 5 posiłków).

Sprawdź menu na  tydzień 10.01 – 16.01

Poniedziałek

1. Śniadanie
Owsianka monte
2. II śniadanie
Pomidorowe kulki nadziewane mozzarellą
3. Obiad
Kotleciki z kalafiora z fasolką i sosem jogurtowym
4. Podwieczorek
Smoothie wiśniowe
5. Kolacja
Pasta z ciecierzycy z marynowaną czerwoną cebulą, pieczywo

Wtorek

1. Śniadanie
Dyniowe pancakes
2. II śniadanie
Koktajl jaglany malinowo-mandarynkowy
3. Obiad
Makaron w sosie pomidorowym z pulpecikami z tofu
4. Podwieczorek
Zupa z warzywami i białą fasolką
5. Kolacja
Sałatka z halloumi i orzechami włoskimi

Środa

1. Śniadanie
Jajka sadzone na kaszy jaglanej z jarmużem
2. II śniadanie
Rozgrzewające smoothie z jabłkiem
3. Obiad
Kasza gryczana z tofu i brokułami
4. Podwieczorek
Ciasteczka bananowo-owsiane
5. Kolacja
Pasta z bakłażana i marchewki, pieczywo, sałatka z ogórkiem i rzodkiewką

Czwartek

1. Śniadanie
Owsianka piernikowa
2. II śniadanie
Koktajl kakaowy z wiśniami i bananem
3. Obiad
Kotleciki ryżowo-brokułowe z surówką porową
4. Podwieczorek
Sałatka z ciecierzycą i fetą
5. Kolacja
Zupa z fasolki szparagowej

Piątek

1. Śniadanie
Placuszki jęczmienne z twarogiem i wiśniami
2. II śniadanie
Trufle marchewkowe
3. Obiad
Curry z dynią, kalafiorem i ciecierzycą, ryż basmati
4. Podwieczorek
Zupa curry z cukinii
5. Kolacja
Sałatka z białej fasoli i buraków

Sobota

1. Śniadanie
Korzenny omlet ze śliwkami
2. II śniadanie
Sałatka z grillowaną cukinią i mozzarellą
3. Obiad
Pilaw jaglany z czarną soczewicą, orzechami i granatem
4. Podwieczorek
Smoothie gruszkowo-jagodowe
5. Kolacja
Jaglane kluseczki z pietruszkowym pesto

Niedziela

1. Śniadanie
Pieczarkowa pasta z soczewicy, pieczywo, ogórki kiszone
2. II śniadanie
Shake a’la nutella
3. Obiad
Spaghetti w kremowym sosie z kalafiorem
4. Podwieczorek
Zupa soczewicowa z batatami i jarmużem
5. Kolacja
Mini pizza z warzywami

Dieta Keto!

Dieta Keto! przygotowana jest w sposób, umożliwiający przyjemną drogę do celu, jakim jest redukcja tkanki tłuszczowej. Dieta Keto! oparta jest na sezonowych i świeżych produktach: owoce, warzywa, ryby, mięso, najwyższej jakości tłuszcze. Dieta Keto! charakteryzuje się ograniczeniem węglowodanów, a zwiększeniem ilości tłuszczu i białka w posiłkach.

Dostępna w 3 wariantach kalorycznych:

2000 / 2500 / 3000 kcal (5 posiłków).

Sprawdź menu na  tydzień 10.01 – 16.01

Poniedziałek

1. Śniadanie
Placuszki z owocami keto
2. II śniadanie
Sałatka z fetą, pomidorem i cukinią
3. Obiad
Makaron z cukinii z kurczakiem w sosie z mascarpone
4. Podwieczorek
Serniczek keto
5. Kolacja
Zupa pomidorowa keto

Wtorek

1. Śniadanie
Naleśniki z fetą i szpinakiem keto
2. II śniadanie
Pina colada keto
3. Obiad
Kotlety z indyka z puree kalafiorowym
4. Podwieczorek
Zupa krem z cukinii keto
5. Kolacja
Sałatka z fasolką i boczkiem

Środa

1. Śniadanie
Cytrynowe pancakes z jagodami
2. II śniadanie
Sałatka jarzynowa keto
3. Obiad
Biała kiełbasa pieczona w boczku
4. Podwieczorek
Czekoladowe smoothie keto
5. Kolacja
Potrawka z kurczakiem, awokado i jajkiem

Czwartek

1. Śniadanie
Omlet indyjski
2. II śniadanie
Zielone smoothie keto
3. Obiad
Kurczak w sosie śmietanowym z pieczarkami i parmezanem
4. Podwieczorek
Sałatka z kapusty pekińskiej z boczkiem
5. Kolacja
Zupa ogórkowa keto

Piątek

1. Śniadanie
Naleśniki bekonowe
2. II śniadanie
Smoothie orzechowo-czekoladowe
3. Obiad
Gulasz wieprzowy z warzywami
4. Podwieczorek
Serowe ciasteczka keto
5. Kolacja
Zupa kalafiorowa z boczkiem

Sobota

1. Śniadanie
Omlet a’la pizza
2. II śniadanie
Koktajl chałwowy
3. Obiad
Keto lasagna z cukinią
4. Podwieczorek
Ryż z kalafiora z warzywami
5. Kolacja
Kopytka smażone z boczkiem keto

Niedziela

1. Śniadanie
Jajecznica z pomidorami i śmietaną
2. II śniadanie
Krem orzechowo-czekoladowy keto
3. Obiad
Filet w sosie szpinakowym
4. Podwieczorek
Zupa cytrynowa z kurczakiem keto
5. Kolacja
Placki pieczarkowe keto

Dieta Slim!

Dieta Slim! przygotowana jest w sposób, umożliwiający przyjemną drogę do celu, jakim jest redukcja masy ciała. Dieta Slim! oparta jest na sezonowych i świeżych produktach: owoce, warzywa, ryby, mięso. Dieta Slim! charakteryzuje się ograniczeniem użycia soli i tłuszczu, a zarazem zwiększeniem objętości posiłków tak, aby zadbać o uczucie sytości po każdym posiłku.

Dostępna w 3 wariantach kalorycznych:

1200 / 1500 / 1800 kcal (5 posiłków).

Sprawdź menu na  tydzień 10.01 – 16.01

Poniedziałek

1. Śniadanie
Owsianka monte
2. II śniadanie
Pomidorowe kulki nadziewane mozzarellą
3. Obiad
Pierś z kurczaka w sosie dyniowym z ryżem
4. Podwieczorek
Smoothie wiśniowe
5. Kolacja
Pasta z ciecierzycy z marynowaną czerwoną cebulą, pieczywo

Wtorek

1. Śniadanie
Dyniowe pancakes
2. II śniadanie
Koktajl jaglany malinowo-mandarynkowy
3. Obiad
Marokański kurczak z kaszą kuskus
4. Podwieczorek
Zupa z warzywami i białą fasolką
5. Kolacja
Sałatka z halloumi i orzechami włoskimi

Środa

1. Śniadanie
Jajka sadzone na kaszy jaglanej z jarmużem
2. II śniadanie
Rozgrzewające smoothie z jabłkiem
3. Obiad
Makaron z wieprzowiną w sosie sojowym
4. Podwieczorek
Ciasteczka bananowo-owsiane
5. Kolacja
Pasta z bakłażana i marchewki, pieczywo, sałatka z ogórkiem i rzodkiewką

Czwartek

1. Śniadanie
Owsianka piernikowa
2. II śniadanie
Koktajl kakaowy z wiśniami i bananem
3. Obiad
Kurczak pomidorowo-kokosowy z ryżem
4. Podwieczorek
Sałatka z ciecierzycą i fetą
5. Kolacja
Zupa z fasolki szparagowej

Piątek

1. Śniadanie
Placuszki jęczmienne z twarogiem i wiśniami
2. II śniadanie
Trufle marchewkowe
3. Obiad
Gulasz z indyka z groszkiem, kasza gryczana
4. Podwieczorek
Zupa curry z cukinii
5. Kolacja
Sałatka z białej fasoli i buraków

Sobota

1. Śniadanie
Korzenny omlet ze śliwkami
2. II śniadanie
Sałatka z grillowaną cukinią i mozzarellą
3. Obiad
Pieczony kurczak w sosie sweet chili z brokułami i ananasem
4. Podwieczorek
Smoothie gruszkowo-jagodowe
5. Kolacja
Jaglane kluseczki z pietruszkowym pesto

Niedziela

1. Śniadanie
Pasta z wędzonego łososia, pieczywo
2. II śniadanie
Shake a’la nutella
3. Obiad
Pulpeciki w sosie kurkowym z ziemniakami
4. Podwieczorek
Zupa soczewicowa z batatami i jarmużem
5. Kolacja
Mini pizza z warzywami

Dieta Sport!

Dieta Sport! przygotowana jest w sposób, aby umożliwić Ci w sposób smaczny i interesujący osiąganie sportowych marzeń! Dieta Sport! oparta jest na sezonowych i świeżych produktach, bogatych w białko: mięso, ryby, nabiał, produkty zbożowe, warzywa i owoce. Dieta Sport! charakteryzuje się wysoką kalorycznością i posiłkami bogatymi w białko, zwiększoną ilością produktów mięsnych i dostarczeniem odpowiedniej ilości makroskładników.

Dostępna w 3 wariantach kalorycznych:

2800 / 3000 / 3500 kcal (5 posiłków).

Sprawdź menu na  tydzień 10.01 – 16.01

Poniedziałek

1. Śniadanie
Owsianka monte
2. II śniadanie
Pomidorowe kulki nadziewane mozzarellą
3. Obiad
Pierś z kurczaka w sosie dyniowym z ryżem
4. Podwieczorek
Smoothie wiśniowe
5. Kolacja
Pasta z ciecierzycy z marynowaną czerwoną cebulą, pieczywo

Wtorek

1. Śniadanie
Dyniowe pancakes
2. II śniadanie
Koktajl jaglany malinowo-mandarynkowy sport
3. Obiad
Marokański kurczak z kaszą kuskus
4. Podwieczorek
Zupa z warzywami, białą fasolką i grzankami
5. Kolacja
Sałatka z halloumi i orzechami włoskimi

Środa

1. Śniadanie
Jajka sadzone na kaszy jaglanej z jarmużem
2. II śniadanie
Rozgrzewające smoothie z jabłkiem sport
3. Obiad
Makaron z wieprzowiną w sosie sojowym
4. Podwieczorek
Ciasteczka bananowo-owsiane
5. Kolacja
Pasta z bakłażana i marchewki, pieczywo, sałatka z ogórkiem i rzodkiewką

Czwartek

1. Śniadanie
Owsianka piernikowa
2. II śniadanie
Koktajl kakaowy z wiśniami i bananem sport
3. Obiad
Kurczak pomidorowo-kokosowy z ryżem
4. Podwieczorek
Sałatka z ciecierzycą i fetą
5. Kolacja
Zupa z fasolki szparagowej, bagietka

Piątek

1. Śniadanie
Placuszki jęczmienne z twarogiem i wiśniami
2. II śniadanie
Trufle marchewkowe
3. Obiad
Gulasz z indyka z groszkiem, kasza gryczana
4. Podwieczorek
Zupa curry z cukinii, bagietka
5. Kolacja
Sałatka makaronowa z kurczakiem i pomidorami

Sobota

1. Śniadanie
Korzenny omlet ze śliwkami
2. II śniadanie
Sałatka z grillowaną cukinią i mozzarellą
3. Obiad
Pieczony kurczak w sosie sweet chili z brokułami i ananasem
4. Podwieczorek
Smoothie gruszkowo-jagodowe sport
5. Kolacja
Jaglane kluseczki z pietruszkowym pesto

Niedziela

1. Śniadanie
Pasta z wędzonego łososia, pieczywo
2. II śniadanie
Shake a’la nutella
3. Obiad
Pulpeciki w sosie kurkowym z ziemniakami
4. Podwieczorek
Zupa soczewicowa z batatami i jarmużem
5. Kolacja
Mini pizza z warzywami

Dieta Domowa!

Dieta Domowa! przygotowana jest w sposób, aby umożliwić Ci jedzenie posiłków, których smak znasz – w zdrowy sposób! Dieta Domowa! oparta jest na sezonowych i świeżych produktach, które uwielbiasz: mięso, ryby, nabiał, produkty zbożowe, warzywa i owoce. Dieta Domowa! charakteryzuje się zapewnieniem Ci domowych smaków, w posiłkach, które zadbają o Twoje zdrowie!!

Dostępna w 3 wariantach kalorycznych:

1800 / 2000 / 2500 kcal (5 posiłków).

Sprawdź menu na  tydzień 10.01 – 16.01

Poniedziałek

1. Śniadanie
Owsianka monte
2. II śniadanie
Pomidorowe kulki nadziewane mozzarellą
3. Obiad
Pulpeciki w sosie koperkowo-pomidorowym, puree ziemniaczane
4. Podwieczorek
Smoothie wiśniowe
5. Kolacja
Pasta z ciecierzycy z marynowaną czerwoną cebulą, pieczywo

Wtorek

1. Śniadanie
Dyniowe pancakes
2. II śniadanie
Koktajl jaglany malinowo-mandarynkowy
3. Obiad
Makaron z kurczakiem w sosie alfredo
4. Podwieczorek
Zupa z warzywami i białą fasolką
5. Kolacja
Zapiekanki z pieczarkami i szpinakiem

Środa

1. Śniadanie
Jajka sadzone na kaszy jaglanej z jarmużem
2. II śniadanie
Rozgrzewające smoothie z jabłkiem
3. Obiad
Kotlety siekane z kurczaka, kasza gryczana
4. Podwieczorek
Ciasteczka bananowo-owsiane
5. Kolacja
Pasta z bakłażana i marchewki, pieczywo, sałatka z ogórkiem i rzodkiewką

Czwartek

1. Śniadanie
Owsianka piernikowa
2. II śniadanie
Koktajl kakaowy z wiśniami i bananem
3. Obiad
Polędwiczka z porami, ziemniaki pieczone, mizeria
4. Podwieczorek
Sałatka z ciecierzycą i fetą
5. Kolacja
Zupa z fasolki szparagowej

Piątek

1. Śniadanie
Placuszki jęczmienne z twarogiem i wiśniami
2. II śniadanie
Trufle marchewkowe
3. Obiad
Gulasz z indyka z groszkiem, kasza gryczana
4. Podwieczorek
Zupa krem porowa
5. Kolacja
Sałatka z białej fasoli i buraków

Sobota

1. Śniadanie
Korzenny omlet ze śliwkami
2. II śniadanie
Sałatka z grillowaną cukinią i mozzarellą
3. Obiad
Biała kiełbasa z kiszoną kapustą, ziemniaki z cebulką
4. Podwieczorek
Smoothie gruszkowo-jagodowe
5. Kolacja
Jaglane kluseczki z pietruszkowym pesto

Niedziela

1. Śniadanie
Pasta twarogowa z papryką, pieczywo
2. II śniadanie
Shake a’la nutella
3. Obiad
Pulpeciki w sosie kurkowym z ziemniakami
4. Podwieczorek
Zupa czosnkowa
5. Kolacja
Mini pizza z warzywami

Dieta Gluten-Free!

Dieta Gluten-Free! przygotowana jest w sposób minimalizujący zawartość glutenu w posiłkach. Dieta Gluten-Free! oparta jest na sezonowych i świeżych produktach, które są znakomitą alternatywą dla tradycyjnie przygotowanych posiłków: mięso, ryby, nabiał, produkty zbożowe, warzywa i owoce. Dieta Gluten-Free! charakteryzuje się brakiem produktów zbożowych zawierających gluten!

Dostępna w 3 wariantach kalorycznych:

1800 / 2000 / 2500 kcal (5 posiłków).

Sprawdź menu na  tydzień 10.01 – 16.01

Poniedziałek

1. Śniadanie
Jaglanka monte
2. II śniadanie
Pomidorowe kulki nadziewane mozzarellą
3. Obiad
Pierś z kurczaka w sosie dyniowym z ryżem
4. Podwieczorek
Smoothie wiśniowe gf
5. Kolacja
Pasta z ciecierzycy z marynowaną czerwoną cebulą, wafle ryżowe

Wtorek

1. Śniadanie
Dyniowe pancakes bezglutenowe
2. II śniadanie
Koktajl jaglany malinowo-mandarynkowy
3. Obiad
Marokański kurczak z kaszą gryczaną
4. Podwieczorek
Zupa z warzywami i białą fasolką
5. Kolacja
Sałatka ziemniaczana z soczewicą

Środa

1. Śniadanie
Jajka sadzone na kaszy jaglanej z jarmużem
2. II śniadanie
Rozgrzewające smoothie z jabłkiem
3. Obiad
Makaron kukurydziany z mięsem mielonym w sosie śmietanowym
4. Podwieczorek
Budyń bananowo-kokosowy
5. Kolacja
Pasta z bakłażana i marchewki z sałatką z ogórkiem i rzodkiewką, wafle ryżowe

Czwartek

1. Śniadanie
Jaglanka piernikowa
2. II śniadanie
Koktajl kakaowy z wiśniami i bananem
3. Obiad
Kurczak pomidorowo-kokosowy z ryżem
4. Podwieczorek
Sałatka z ciecierzycą i fetą
5. Kolacja
Krem marchewkowy z soczewicą

Piątek

1. Śniadanie
Naleśniki bezglutenowe z twarogiem i wiśniami
2. II śniadanie
Trufle marchewkowe
3. Obiad
Gulasz z indyka z groszkiem, kasza gryczana
4. Podwieczorek
Zupa curry z cukinii
5. Kolacja
Sałatka z białej fasoli i buraków

Sobota

1. Śniadanie
Placuszki bananowe z prażonymi jabłkami
2. II śniadanie
Zupa krem z rukoli
3. Obiad
Pieczony kurczak w sosie sweet chili z brokułami i ananasem
4. Podwieczorek
Smoothie gruszkowo-jagodowe
5. Kolacja
Jaglane kluseczki z pietruszkowym pesto

Niedziela

1. Śniadanie
Pasta z wędzonego łososia, wafle ryżowe
2. II śniadanie
Shake a’la nutella
3. Obiad
Curry z cukinią, ciecierzycą i pieczarkami, ryż basmati
4. Podwieczorek
Zupa soczewicowa z batatami i jarmużem
5. Kolacja
Pieczony placek batatowy z jajkiem sadzonym